TREAT

Treat är Corinne and Friends lyxiga skönhetsavdelning där vi erbjuder ett brett utbud av det senaste inom skönhetsvård och produktsortiment. Våra välutbildade terapeuter och med många års erfarenhet arbetar med resultatinriktade behandlingar för både kvinnor och män.

Hudvård - Visa meny
Hudvården på Corinne and Friends är hygienisk hudvård med professionella behandlingar för dig som eftersträvar det optimala för din hud. Vi finns här för att lära dig mer om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud och hur det påverkar din hälsa och utseende. I ansiktsbehandlingarna arbetar vi med exklusiva och resultatinriktade produkter från Dermalogica, Dermaceutic, NBE och Transderma. Behandlingar och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor.

Naglar - Visa meny
Vi erbjuder det senaste inom nagelvård. Välj mellan shellack, förstärkning eller en klassisk manikyr. Vi arbetar mestadels med en ny generation nagellack som håller 2-4 veckor. Vi uppdaterar hela tiden vårt sortiment av det senaste inom färger och trender.

Fotvård - Visa meny
För att hålla dina fötter fina och fräscha krävs regelbunden vård och omsorg. Vi erbjuder prof. Fotvård av diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut.

Ögonfransar - Visa meny
Fransförlängning är en skönhetsbehandling som ger dig längre, fylligare och vackrare fransar, skapta helt efter dina önskemål. Med en fransförlängning behöver du aldrig använda mascara.

Makeup - Visa meny

Only for him - Visa meny

Kliniken på Corinne and Friends 
Vi är stolta att presentera vårt nya samarbete med leg.anestesisjuksköterska Anna Welander på perfect clinic, i vår salong på Sveavägen 44. Injicera Botox samt fillerbehandlingar med Restylane. Medicinskt ansvarig läkare är Annie Wetter, Estetiskt HudläkarCentrum. Vi arbetar även med hudterapeuten Therése Andréasson i salongen som gör IPL-behandlingar. 

Botox - Visa meny

Restylane - Visa meny

IPL - Visa meny

Injektionsbehandlingar: 
- Läppar
- Rökrynkor
- Mungipor
- Bekymmersrynkor
- Mimikrynkor
- Ögonrynkor
- Trötta ögon
- Ögonbrynslyft
- Pannrynkor
- Näskorrektion
- Ansiktskonturering som kinder,  haka, käklinje
- Softlift
- “Hamsterpåsar”
- Hudföryngring

Alla priser är inklusive moms. Avbokning måste ske minst 24 timmar innan bokad tid om inte så debiteras 50% av den bokade behandligen.