TREAT

 

Behandlingsmeny
 

Hudvård - Visa meny

På TREAT-avdelningen i Sturegallerian arbetar vår hudterapeut Sandra Remnestedt (dipl. hudterapeut sedan 2005. Sandra har 10 års erfarenhet i branschen och arbetar med ett brett behandlingssortiment av resultatinriktade behandlingar och produkter. Hon inriktar sig på behandlingar med direkt synliga resultat som NBE1000, Dermapen, NBE Deep skin, kemiska peelingar och traditionella ansiktsbehandlingar. Hos oss hittar du även hemmaprodukter från Transderma, Dermaceutic, Dermalogica och Mene Moy. Behandlingar och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor.

På TREAT-avdelningen på Sveavägen arbetar vår dipl. hudterapeut Sonya Rezaey som har mer än åtta års erfarenhet av ett brett spektra av hud- och skönhetsvård. Förutom sedvanliga ansiktsbehandlingar, inklusive bryn- och fransfix,  kan du även boka manikyr och pedikyr och öronhåltagning hos Sonya. Sonya arbetar med det välrenommerade märket Babor som grundades av biokemisten Dr. Michael Babor. Babor kombinerar forskning med naturliga ingredienser och resultatet kan betraktas som lyxvård från naturen.

Naglar - Visa meny

Fransar och brynVisa meny

Only for him - Visa meny

IPL - Visa meny

Kliniken på Corinne and Friends
Vi är stolta att presentera vårt nya samarbete med leg.anestesisjuksköterska Anna Welander på Perfect Clinic i vår salong i Sturegallerian. Anna injicerar Botox samt gör fillerbehandlingar med Restylane och Juvéderm, hon har flera års erfarenhet inom branschen och har blivit väldigt omtyckt av sina återkommande patienter. Välkommen att boka tid för en gratis konsultation där vi hjälper dig med råd om vad som kan passa just ditt ansikte. 

Medicinskt ansvarig läkare är Anna Held.

Klinken meny Visa meny