TREAT

 

Behandlingsmeny
 

Hudvård - Visa meny
På TREAT-avdelningen arbetar vår hudterapeut Sandra Remnestedt (dipl. hudterapeut sedan 2005.
Sandra har 10 års erfarenhet i branschen och arbetar med ett brett behandlingssortiment av resultatinriktade behandlingar och produkter. Hennes röda tråd genom alla behandlingar är att återskapa hudens egna, naturliga cellfunktioner för att skapa en bra balans i huden som ger en välmående hudhälsa. Vi inriktar oss på behandlingar med direkt synliga resultat som NBE1000, Dermapen, NBE Deep skin, kemiska peelingar och traditionella ansiktsbehandlingar. Hos oss hittar du även hemmaprodukter från fantastiska
Transderma, Dermaceutic, Dermalogica och Mene Moy. Behandlingar och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor.

Naglar - Visa meny

Rapide bryn och fransarVisa meny

Only for him - Visa meny

IPL - Visa meny

Kliniken på Corinne and Friends
Vi är stolta att presentera vårt nya samarbete med leg.anestesisjuksköterska Anna Welander på Perfect Clinic, i vår nya salong på Sveavägen 44. Anna injicerar Botox samt gör fillerbehandlingar med Restylane och Juvéderm, hon har flera års erfarenhet inom branschen och har blivit väldigt omtyckt av sina återkommande patienter. Välkommen att boka tid för en gratis konsultation där vi hjälper dig med råd om vad som kan passa just ditt ansikte. 

Medicinskt ansvarig läkare är Anna Held.

Klinken meny Visa meny