TREAT är vår lyxiga skönhetsavdelning där vi erbjuder ett brett utbud av det senaste inom behandlingar och skönhetsprodukter.

Vi erbjuder traditionella ansiktsbehandlingar, naglar, fransar och bryn, trådning och vaxning  men även mer avancerade behandlingar såsom IPL, injektionsbehandlingar, Dermapen och mycket mer. Välkommen att botanisera i vårt breda utbud!

Behandlingar Sturegallerian visa meny

Behandlingar Sveavägen 44 visa meny

Vår kompetens
På TREAT-avdelningen i Sturegallerian arbetar vår hudterapeut Sandra Remnestedt (dipl. hudterapeut sedan 2005. Sandra har 10 års erfarenhet i branschen och arbetar med ett brett behandlingssortiment av resultatinriktade behandlingar och produkter. Hon inriktar sig på behandlingar med direkt synliga resultat som NBE1000, Dermapen, NBE Deep skin, kemiska peelingar och traditionella ansiktsbehandlingar. Hos oss hittar du även hemmaprodukter från Transderma, Dermaceutic, Dermalogica och Mene Moy. Behandlingar och produktsortiment är lika brett för män som för kvinnor.

På TREAT-avdelningen på Sveavägen arbetar vår dipl. hudterapeut Sonya Rezaey som har mer än åtta års erfarenhet av ett brett spektra av hud- och skönhetsvård. Förutom sedvanliga ansiktsbehandlingar, inklusive bryn- och fransfix,  kan du även boka manikyr och pedikyr och öronhåltagning hos Sonya. Sonya arbetar med det välrenommerade märket Babor som grundades av biokemisten Dr. Michael Babor. Babor kombinerar forskning med naturliga ingredienser och resultatet kan betraktas som lyxvård från naturen.

På TREAT-avdelningen i Sturegallerian arbetar leg.anestesisjuksköterska Anna Welander på Perfect Clinic. Anna injicerar Botox samt gör fillerbehandlingar med Restylane och Juvéderm, hon har flera års erfarenhet inom branschen och har blivit väldigt omtyckt av sina återkommande patienter. Välkommen att boka tid för en gratis konsultation där vi hjälper dig med råd om vad som kan passa just ditt ansikte.